… Gino en Marta

“We hebben een mooie, robuuste woonkeuken gekocht bij Van de Breevaart Keuken & Sanitair,” vertelt Marta. “We zijn er ontzettend blij mee.”

Marta, haar man Gino en de kinderen Stephanié (14) en Tessa (11) genieten dagelijks van de ruime, stoere keuken. Ze ontbijten hier, nuttigen de avondmaaltijd, maken huiswerk of lezen de krant onder het genot van een kop koffie. Marta kookt graag Italiaans of Aziatisch, maar maakt net zo lief gerechten klaar uit haar geboorteland Oekraïne. “Heel lekker zijn de rode bietensoep en een soort ravioli met verschillende vullingen. Ook kleine, luchtige pannenkoekjes met appels zijn niet te versmaden.”

Gino en Marta zijn zeer te spreken over Van de Breevaart Keuken & Sanitair. “Het is een prettig familiebedrijf en zeer klantgericht met slechts één aanspreekpunt. Dat is heel fijn. We hebben onze wensen uitstekend kunnen bespreken en de keuken is dan ook helemaal naar onze zin. Omdat de kinderen ouder worden, hadden we behoefte aan meer ruimte. Dan kun je verhuizen of verbouwen. We kozen voor het laatste en dat hebben we dan ook meteen goed aangepakt.”

De moderne keuken, in een uitvoering van wit met hout en rvs, is voorzien van de laatste snufjes, zoals een afvalvermaler waardoor het organisch voedsel via het riool weg kan. Verder is er een groot fornuis met zes pitten. Op het keramieken aanrechtblad kan Marta zelfs hete pannen neerzetten. “Dat was één van onze wensen: dat de keuken tegen een stootje kan.” Verder maakt zij graag gebruik van een grote elektrische oven. “Onlangs had ik een feestje met dertig gasten. Flinke stukken vlees werden prima gaar in deze oven. Onze keuken is wat ons betreft ideaal!”