… familie Verhagen

‘We hebben een mooie, moderne keuken gekocht bij Van de Breevaart Keuken & Sanitair. We zijn er blij mee. De samenwerking met Van de Breevaart is ons goed bevallen,’ zegt André Verhagen. Samen met zijn gezin geniet hij dagelijks van deze fraaie leefruimte.

André en Jolanda hoefden niet lang te denken over hun keus voor Van de Breevaart. De vorige keuken kochten zij namelijk ook tot volle tevredenheid bij Van de Breevaart Keuken & Sanitair. ‘De persoonlijke benadering, de uitstekende service en de hoge kwaliteit in verhouding tot een gunstige prijs spreken ons erg aan,’ zegt André.

Minimalistische keuken
Het resultaat mag er zijn: een multifunctionele, strakke en moderne keuken. ‘We houden van niet te veel poespas, maar van minimalisme, zoals je in ons interieur kunt terugzien. We zijn ook erg gecharmeerd van de kleurstellingen in de keuken. Daardoor vormt deze ruimte een mooi, harmonisch geheel met de rest van het huis.’

Lekkere koffie
Jolanda en André staan iedere dag in de keuken, maar koken niet heel uitgebreid. Vooral de Italiaanse pasta’s en Hollandse pot komen op tafel. Als hun dochter in het weekend thuiskomt, dan verschijnen nog weleens bijzondere gerechten op tafel. De familie maakt daarbij graag gebruik van de combi-oven en kookplaat. Onmisbaar vindt André de veelzijdige, ingebouwde koffiemachine. ‘Ik ben dan ook echt een koffieleut’, lacht hij.

Veel bergruimte
Het kookeiland biedt genoeg ruimte om er met een wijntje bij te komen staan als er iemand staat te koken. Dat gebeurt dan ook geregeld, vertelt André. ‘Heel gezellig. Dan nemen we met elkaar de dag door.’ Ook de kasten bieden veel ruimte. ‘Meer dan we kwijt kunnen, zoveel spullen hebben we niet eens,’ lacht hij.

Praktische badkamers
Van de Breevaart Keuken & Sanitair heeft bij de familie Verhagen eveneens de badkamers geïnstalleerd en opgeleverd. Zeer tot tevredenheid van Jolanda en André. ‘Ze zijn zeer praktisch ingericht. Beide badkamers hebben een inloopdouche. Ook hebben we gekozen voor materialen die zeer makkelijk in onderhoud zijn. Helemaal goed!’